سرگرمی, تفریحی- هایپرسان - Hipersun.ir

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
کمی طاقت داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 123 admin
1 208 minagarmehei
0 114 minagarmehei
1 165 behi16
0 115 azita20
0 116 mehrdadabd
0 100 mehrdadabd
0 112 azita20
0 97 azita20
0 107 somayeh72
0 102 azita20
2 635 nazaninr
0 177 admin
0 196 admin
0 180 admin
0 175 admin
0 263 admin
0 207 admin
0 442 admin
1 349 souri92

طرز تهیه ترشی به سبک مادربزرگ ها

درست کردن ترشی در فصل پاییز یکی از رسوم های قدیمی ما ایرانیان است. در این مقاله به شما چند نکته مهم برای درست کردن ترشی را آموزش می دهیم.

چند نکته مهم برای درست کردن ترشی
برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد زیر رعایت شود:


بیشتر بدانید : طرز تهیه ترشی کامکوات ( پرتقال تزئینی )


خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

 

جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

 

سبزی ترشی
معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید. هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

 

عمل آوری سبزی ها
بهتر است سبزی ها را پس از پاک کردن و شستشوی اولیه به مدت 2 ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه آماده شود. (مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود، پس از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است، سبزی را خرد کرده و به مت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود. این سبزی برای استفاده در ترشی آماده است.

 

جوشاندن میوه ها در سرکه
میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

 

ظروف مورد استفاده
ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند برای این منظور استفاده نکنید.

 

محل نگهداری ظروف ترشی
ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

 

نگهداری ترشی ها
هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود.

 

ادویه های لازم برای تهیه ترشی
ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

 

مقدار سرکه و نمک لازم
سرکه باید به مقداری اضافه شود تا روی مواد را بپوشاند. 
همچنین باید محلول آماده شده را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد.

مطالب پيشنهادي

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها